Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Produsent side

På denne siden finner du alt som er relevant for deg som produsent og leverandør av dyr til Jens Eide AS. Vi håper du finner det du trenger på våre produsentsider, og om det er opplysninger du mangler, eller ikke finner, så ikke nøl med å ta kontakt, på mail odd.rune@slaktereide.no eller telefon 37 40 34 00 og tast 2

Livdyr:

Vi ønsker å forbedre oss når det gjelder å bistå med salg og kjøp av livdyr. For å få dette til, vil jeg igjen oppfordre til å melde inn individnummer på de Storfe du vet du vil selge, gjerne med det samme du har registert dyret i Storfekontrollen, husdyrregisteret eller kukontrollen. Jo lenger tid vi har til å planlegge salg og kjøp av dyr, jo større sjans er det for at noen vil sikre seg akkurat ditt dyr.

 

Slakteoppfordring 9.04.2019

Hei

Vil igjen takke alle for et overveldende oppmøte på slakterimøtet.

Som vi nevnte, så har vi siden juli i 2018 og frem til i dag slaktet veldig mye storfe som følge av tørkesituasjonen i sommeren 2018. Bare i januar og februar i år, slaktet vi 100% mer enn normalt. Vi har ved god hjelp av dere alle drøyd slaktingen så lenge som mulig, for å tilpasse slaktingen til kjøttmarkedet, og det er vi veldig takknemlige for.

Men nå har dessverre situasjonen vi har fryktet begynt å inntreffe, og vi trenger dermed sårt mere storfekjøtt. Vil derfor oppfordre dere alle til å se over om det er noen som har noe som skal slaktes fremover, og melde det inn så fort som mulig. Dere kan også melde inn med forbehold om at det ikke hentes før etter en gitt dato, for jo lenger frem vi kan planlegge tilgangen, jo lettere er det å tilpasse slaktingen til markedet.

 

Vil også minne om at vi har flere årings-kviger til salgs på vår livdyrside, om noen vil bytte ut noe i sin besetning. Vi har også kalveferdige kviger både NRF og kjøttfe. Ta gjerne kontakt både på telefon og mail dersom du har dyr til salgs eller vet du skal kjøpe i nær fremtid.

Preform Administrasjon