Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Livdyr

Livdyr:

Publisert 17.04.2020

Ønsker å sende en forespørsel på livdyr, da jeg nå har veldig lite livdyr å selge om dagen. Det har de siste ukene vært en del etterspørsel livdyr som:

  • Avlsokse Herford
  • Avlsokse Simmental, stambokført eller kåret.
  • Kvige kalver av kjøttfe
  • Melkesimmental ku/kvige
  • Foringsoksekalver, men ikke for store. 200-250 kg levende vekt.

 

Om du har noe å bidra med her hadde det vært fint med en tilbakemelding med id-nummer, slik at jeg kan gå videre med dette. Meld gjerne inn her: http://www.slaktereide.no/Skjema/Innmelding 

 

SMÅGRIS:

Vi kan levere fine SPF smågris på 25-35 kg nå i januar og februar 2020. Ring Odd Rune tlf 95056700 for avtale om levering og priser.

STORFE:

For at vi skal kunne omsette livdyr, er vi avhengig av at de meldes inn på vår innmeldingsside med individnummer, og rasebeskrivelse på mor og far dersom dyret betegnes som Kryssning. Det omsettes en god del livdyr om dagen, og mest salg/etterspørsel er det på oksekalv opp til 150 dager gamle. Oppfordrer derfor igjen til å melde inn for salg de oksekalvene du vet du skal selge så fort som mulig, og gjerne med det samme de er født og merket. Skriv rase og ønsket salgsmåned i kommentarfeltet.

 

MELD INN INDIVIDNUMMER PÅ STROFE TIL SALGS I DAG TIL:  odd.rune@slaktereide.no tlf 95056700 Odd Rune Nordby, produsentkontakt.

Livdyrliste oppdatert 17.04.2020

Preform Administrasjon