Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Etikk

Jens Eide Slakteri

– setter dyreetikk i sentrum

Jens Eide slakteri ligger midt i et område med stor husdyrproduksjon. Dermed unngår man lange, belastende transporter og får en mest mulig skånsom behandling av dyrene. Bøndene i området kjenner til bedriftens rutiner og kvalitetskrav. Å levere dyr til Jens Eide Slakteri, gir en garanti for at alt går riktig for seg. Alle dyrene blir registrert, slik at bedriftens produkter kan spores tilbake til hvilket gårdsbruk råvarene kommer fra.

Slakteriet flyttet sommeren 2004 inn i nye lokaler på Agder Mat ved Lillesand. Det er utstyrt med siste nytt innen produksjonsteknikk. 

I en tid hvor kjøttbransjen preges av sentralisering og effektivisering, står Jens Eide fast på sine høye kvalitetskrav. Helt siden de startet sitt pølsemakeri i 1946 har navnet Eide vært forbundet med det ypperste, både når det gjelder smak og utvalg. I dag sysselsetter bedriften vel 30 medarbeidere, hvor alle er godt utdannet innen sine fagområder. Mye av hemmeligheten til vår suksess ligger i å være fleksible, kunnskap og ha en lokal forankring. Ved å kjenne sine leverandører og alltid vite hva markedet etterspør, har de blitt en institusjon ikke bare for Lillesand, men hele Sørlandet.

Preform Administrasjon